A Befektetés-elemzői (CEFA/EFFAS) ösztöndíj program a Magyar Tőkepiaci Szakemberek Egyesülete, a Nemzetközi Bankárképző Központ és a Budapesti Corvinus Egyetem együttműködéséből jött létre.

Az ösztöndíj program célja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor magasan kvalifikált, modern pénzügyi ismeretekkel rendelkező szakemberekkel gazdagodjon, valamint hogy biztosítsa azt, hogy a tehetséges egyetemi hallgatók a hazai és nemzetközi pénzügyi piacokon elismert szakmai képesítést szerezzenek.

Az ösztöndíj program e cél elérése érdekében a Budapesti Corvinus Egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló személyek számára teszi lehetővé a Befektetés-elemzői diploma (CEFA/EFFAS), valamint CIIA képesítést megszerzését.

A Bankárképző és az Egyesület 2017/18 tanévben a tantárgycsoportonként összeállított hallgatói rangsor első 5 helyezettje részére lehetőséget biztosít arra, hogy a CEFA/EFFAS diploma megszerzéséhez szükséges vizsgákon részt vegyen, továbbá sikeres CEFA/EFFAS vizsgát követően a CIIA vizsgán önköltség megfizetése mellett vegyen részt a Bankárképzőben.

A programban pályázhat minden olyan személy, aki

  • aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik az Egyetemen a pályázat beadásának időpontjában;
  • teljesítette a megpályázott tárgycsoport összes tárgyát és a jegyeit rögzítette a Vizsgaeredményeim menüpontban
  • A Jelentkezés menüpontban jelentkezett az ösztöndíj programra

Szabályzat letöltése

Az ösztöndíj program regisztrációjához kattintson ide: 

 Ösztöndíj Regisztráció