cefa (effas) - befektetés-elemzői program 

Program

effasterkep

Nemzetközi tanúsítvány

A képzés sikeres elvégzésével a hallgatók megszerzik az Európai Befektetéselemzők Szövetsége (EFFAS, European Federation of Financial Analyst Societies) által kibocsátott, nemzetközileg széles körben elismert CEFA© (Certified European Financial Analyst) képesítést.

A tanfolyam tartalmának kialakítása és a vizsgasorok összeállítása a legmagasabb szintű nemzetközi és hazai szakmai normák figyelembe vételével történik.

A program előnye más nemzetközi programokkal szemben, hogy ezt magyar nyelven, esti, konzultációs rendszerben lehet elvégezni, ami segíti a tudás elmélyítését és lényegesen könnyebbé teszi a vizsgára történő felkészülést.

A Bankárképző 1995-ben indította el az első CEFA© oktatást és vizsgákat, azóta mintegy 300 hallgató szerezte meg a képesítést és alapozta meg karrierjét a befektetések világában.

A EFFAS nemzetközi szervezetről bővebb információt a effas.net honlapon talál.

Kinek ajánljuk?

A CEFA (EFFAS) Befektetés-elemzői program elvégzését elsősorban ajánljuk:

 • befektetési alapok, nyugdíjpénztárak, életbiztosítók vagyonkezelésével foglalkozó vezető szakembereinek;
 • befektetési szolgáltatók elemzőinek;
 • banki treasury munkatársaknak;
 • nagy és összetett értékpapír-portfóliók vagyonkezelőinek;
 • vállalatok pénzügyi vezetőinek;
 • mindazoknak, akik a fenti területek valamelyikén továbblépési lehetőséget szeretnének elérni;
 • azoknak, akik a fentiekre vonatkozó törvényalkotásban, szabályozásban és ellenőrzésben közreműködnek;
 • mindazoknak, akik ezen területek valamelyikén szeretnének elhelyezkedni, de nem rendelkeznek szakirányú végzettséggel, tapasztalattal;
 • mindazoknak, akik szeretnék megérteni a tőkepiacok működését, akár saját befektetéseik minél magasabb szintű kezelése érdekében, vagy megismerni néhány, itthon még nem használt terméket.

A jelentkezésnek nem előfeltétele felsőfokú diploma megléte, ám elsősorban szakirányú diplomával vagy azzal egyenértékű szakmai előképzettséggel rendelkező szakembereknek ajánljuk a programot.

Tematika

A három féléves képzés során a hallgatóknak 9 modult és a VAP (Vagyon, Alap, Portfólió) programot kell sikeresen teljesíteniük. A képzés nemzetközileg akkreditált tanrend szerint működik.

effas tematika táblázat

2019 őszi tervezett időbeosztás

Részletek

A PROGRAM MENETE

Az oktatás félévenként szeptembertől decemberig, illetve februártól májusig tart.

A tanórák csütörtökön, illetve péntekenként 16:30 és 19:45 óra között, szombatonként 9:00 és 16:15 óra között kerülnek megtartásra a Bankárképzőben (1011 Bp. Szalag utca 19.). Az órarend összeállításakor igyekszünk a hallgatók igényeihez alkalmazkodni, a hosszúhétvégéket és ünnepeket figyelembe véve.

Lehetőséget biztosítunk a tavaszi félévben történő becsatlakozásra, ám a modulok sorrendjét javasoljuk betartani a tananyagok egymásra épülése miatt.

KÖVETELMÉNYEK

Minden modul írásbeli vizsgával zárul. A tanórák, valamint az e-learning rendszerünkbe feltöltött tananyagok mellett minden modult követően konzultációval segítjük a vizsgákra való sikeres felkészülést.

A VAP programot már elvégzett résztvevők számára előzetes tudásfelmérést, konzultációs lehetőséget biztosítunk. Keresse munkatársunkat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanulmányi és vizsgaszabályzatok

Videók

Bankárképző CEFA (EFFAS) diploma nyílt nap

Móricz Dániel (Állampapírpiaci folyamatok)
  Dr. Tomori Erika (A tőkepiaci szabályozás területei)
Martin Hajdu György (Vállalat és részvényértékelés)
  Vidovics-Dancs Ágnes (Arbitrázs)
Dr. Száz János (CEFA program moduljai)
  Tripon Mariann véleménye az EFFAS-ról

 

Ár

A program díja 525 000 Ft + ÁFA, amely két (egymástól nem elválasztható) részből tevődik össze:

 • képzési díj: 495 000 Ft + ÁFA / félév
 • nemzetközi tanúsítvány díja: 30 000 Ft + ÁFA / félév


A program díja magába foglalja az oktatást, a vizsgafelkészítő konzultációkat, modulonként egyszeri vizsgalehetőséget, a tankönyveket, valamint az előadói segédanyagokat.

KEDVEZMÉNYEK

1. Előjelentkezési kedvezmény

Azon hallgatóink, akik július 15-ig leadják jelentkezésüket és július 31-ig befizetik az első féléves díjat, az első félév képzési díjából 20% kedvezményt kapnak. A VAP képesítéssel rendelkezőknek a fenti feltételek mellett TOVÁBBI 250.000 Ft KEDVEZMÉNYT biztosítunk a képzés díjából (melyet három félévre osztva érvényesíthetnek).

2. INGYENES első modul VAP végzetteknek 

A VAP képesítéssel rendelkezők a program első modulját INGYENESEN, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL látogathatják, valamint számukra 250.000 Ft KEDVEZMÉNYT biztosítunk a képzés díjából, melyet három félévre osztva érvényesíthetnek.

Az előjelentkezés 20%-os kedvezménye és az ingyenes első modul kedvezmény egymással nem összevonható!

Amennyiben nem kíván részt venni a képzésen, lehetősége van önálló tanulás mellett csak vizsgára jelentkezni. A modulvizsga díja (oktatáson való részvétel nélkül): 60.000 Ft + ÁFA / modul

A program modulonként is látogatható. A részletekről keresse Révay Rékát: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oktatók

Kapcsolat

Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat:

 • Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben Pollák Zoltánt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Minden egyéb, általános információért Révay Rékát: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Információs vonal: +36 1 224 0742

 EFFAS Regisztráció

 

Társadalmilag felelős Befektetések és Szabályozásuk (ESG)

Program

Environmental, Social and Governance (ESG)

Az utóbbi években a társadalmi és környezettudatos befektetések egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, egyre inkább látható az, hogy a befektetők igyekeznek a környezettudatosságot és a szociális értékeket szem előtt tartani befektetéseik során. A tanfolyam célja, hogy bemutassa a résztvevőknek az ESG témakör fontosságát a befektetések folyamatában. A program számos ESG-vel kapcsolatos témakört foglal magában, melyek a következőek:

 • ESG információk hatása a hozam-kockázatra
 • ESG befektetési megközelítések, stratégiák ismertetése
 • ESG információk integrációjának a mozgató rugói
 • ESG információk beágyazása a befektetési folyamatokba
 • ESG integrációja az egyes értékelési módszerekbe
 • Felelős befektetést megtestesítő pénzügyi instrumentumok
 • ESG riportálási standardok, KPI-ok.

Vizsga Időpont: 2020. március 13.
Jelentkezési határidő: 2020. február 14.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban befektetések elemzésével foglalkozó munkatársaknak, akinek főbb feladatuk portfoliókialakítás és portfoliókezelés. Továbbá olyan jelentkezők számára, akik egy nagyvállalat, bank befektetői kapcsolatokért, éves jelentések készítéséért felelősek.

Tudta, hogy az EU 2014/95/EU direktívája szerint minden tőzsdén jegyzett 500 fő feletti alkalmazottal rendelkező vállalkozásnak a 2018-as évtől az általános éves pénzügyi riport mellett kiegészítő nem pénzügyi ESG riportot is közzé kell tenniük? Ha szeretne több információt megtudni a hatályos szabályozásról és az ESG riportok készítéséről, akkor ne habozzon és jelentkezzen oktatásunkra és szerezzen nemzetközi ESG elemző diplomát.

Tematika

I. modul – „Ébresztő”

 • ESG és tudatos, fenntartható befektetések fontosságának a kihangsúlyozása.
 • ESG megfelelés és pénzügyi teljesítmény közötti kapcsolat bemutatás

II. modul– ESG alapjai

 • ESG-hez kapcsolódó alapvető fogalmak bemutatása
 • ESG történetének, felemelkedésének a bemutatása

III. modul – Befektetési lánc

 • ESG információk általános integrálása a befektetési folyamatokba
 • ESG befektetési stratégiák ismertetése

IV. modul – ESG integráció és értékelés

 • ESG szempontok integrálása egy vállalkozás értékelésébe

V. modul – Tudatos befektetési eszközök

 • Eszközallokáció, zöld kötvények, „impact” befektetés

VI. modul – ESG információk jelentése

 • Szabályozási háttér bemutatása
 • ESG elemzés, ESG minősítési intézmények (ESG scoring agencies)

Ár

Vizsga Időpont: 2020. március 13.

Jelentkezési határidő: 2020. február 14.

Vizsga Helyszín: Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. 1011. Budapest, Szalag utca 19.

ÁR:
990 EUR + ÁFA a 6 hónapig elérhető online képzés
200 EUR + ÁFA vizsgadíj

Kapcsolat

Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat:

 • Ügyfélkapcsolati menedzser: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Információs vonal: +36 1 224 0715

 ESG Regisztráció

<p>

Program

</p>
<p><img src="/images/EFFAS/effasterkep.jpg" alt="effasterkep" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" /></p>
<p>

Nemzetközi tanúsítvány

</p>
<p>A képzés sikeres elvégzésével a hallgatók megszerzik az Európai Befektetéselemzők Szövetsége (<strong>EFFAS,</strong> European Federation of Financial Analyst Societies) által kibocsátott, <strong>nemzetközileg széles körben elismert CEFA<sup>©</sup></strong> (Certified European Financial Analyst) képesítést.</p>
<p>A tanfolyam tartalmának kialakítása és a vizsgasorok összeállítása <strong>a legmagasabb szintű nemzetközi és hazai szakmai normák figyelembe vételével történik.</strong></p>
<p>A<strong> program előnye</strong> más nemzetközi programokkal szemben, hogy ezt <strong>magyar nyelven, esti, konzultációs rendszerben lehet elvégezni,</strong> ami segíti a <strong>tudás elmélyítését</strong> és lényegesen <strong>könnyebbé teszi a vizsgára történő felkészülést.</strong></p>
<p>A Bankárképző <strong>1995-ben indította el az első CEFA<sup>©</sup> oktatást és vizsgákat,</strong> azóta mintegy 3<strong>00 hallgató szerezte meg a képesítést és alapozta meg karrierjét a befektetések világában.</strong></p>
<p>A EFFAS nemzetközi szervezetről bővebb információt a&nbsp;<a href="https://effas.net/">effas.net</a>&nbsp;honlapon talál.</p>
<p>

Kinek ajánljuk?

</p>
<p>A CEFA (EFFAS) Befektetés-elemzői program elvégzését elsősorban ajánljuk:</p>
<ul>
<li>befektetési alapok, nyugdíjpénztárak, életbiztosítók vagyonkezelésével foglalkozó vezető szakembereinek;</li>
<li>befektetési szolgáltatók elemzőinek;</li>
<li>banki treasury munkatársaknak;</li>
<li>nagy és összetett értékpapír-portfóliók vagyonkezelőinek;</li>
<li>vállalatok pénzügyi vezetőinek;</li>
<li>mindazoknak, akik a fenti területek valamelyikén továbblépési lehetőséget szeretnének elérni;</li>
<li>azoknak, akik a fentiekre vonatkozó törvényalkotásban, szabályozásban és ellenőrzésben közreműködnek;</li>
<li>mindazoknak, akik ezen területek valamelyikén szeretnének elhelyezkedni, de nem rendelkeznek szakirányú végzettséggel, tapasztalattal;</li>
<li>mindazoknak, akik szeretnék megérteni a tőkepiacok működését, akár saját befektetéseik minél magasabb szintű kezelése érdekében, vagy megismerni néhány, itthon még nem használt terméket.</li>
</ul>
<p><strong>A jelentkezésnek nem előfeltétele felsőfokú diploma megléte, ám elsősorban szakirányú diplomával vagy azzal egyenértékű szakmai előképzettséggel rendelkező szakembereknek ajánljuk a programot.</strong></p>
<p>

Tematika

</p>
<p>A <strong>három féléves</strong> képzés során a hallgatóknak <strong>9 modult és a VAP (Vagyon, Alap, Portfólió) programot</strong> kell sikeresen teljesíteniük. A képzés <strong>nemzetközileg akkreditált tanrend</strong> szerint működik.</p>
<p><img src="/images/EFFAS/effas_tematika_v1.png" alt="effas tematika v1" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" width="700" height="710" /></p>
<p><a href="/images/EFFAS/CEFA2019utemterv.pdf" target="_blank">2019 őszi tervezett időbeosztás</a></p>
<p>

Részletek

</p>
<p><strong>A PROGRAM MENETE</strong></p>
<p>Az oktatás félévenként <strong>szeptembertől decemberig,</strong> illetve<strong> februártól májusig tart.</strong></p>
<p>A tanórák<strong> csütörtökön, illetve péntekenként 16:30 és 19:45 óra között, szombatonként 9:00 és 16:15 óra között kerülnek megtartásra a Bankárképzőben (1011 Bp. Szalag utca 19.).</strong> Az órarend összeállításakor igyekszünk a hallgatók igényeihez alkalmazkodni, a hosszúhétvégéket és ünnepeket figyelembe véve.</p>
<p>Lehetőséget biztosítunk<strong> a tavaszi félévben történő becsatlakozásra,</strong> ám a modulok sorrendjét javasoljuk betartani a tananyagok egymásra épülése miatt.</p>
<p><strong>KÖVETELMÉNYEK</strong></p>
<p>Minden modul <strong>írásbeli vizsgával</strong> zárul. A tanórák, valamint az e-learning rendszerünkbe feltöltött tananyagok mellett minden modult követően konzultációval segítjük a vizsgákra való sikeres felkészülést.</p>
<p>A VAP programot már elvégzett résztvevők számára előzetes tudásfelmérést, konzultációs lehetőséget biztosítunk. Keresse munkatársunkat: <a href="mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.</a><a href="mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát."></a></p>
<p><a href="/images/EFFAS/TVSZEFFAS.pdf" target="_blank">Tanulmányi és vizsgaszabályzatok</a></p>
<p>

Videók

</p>
<p style="text-align: center;"><strong>Bankárképző CEFA (EFFAS) diploma nyílt nap</strong></p>
<table border="0" align="center">
<tbody>
<tr>
<td>Móricz Dániel (Állampapírpiaci folyamatok)<br /><iframe src="https://player.vimeo.com/video/172728353?color=ffffff" width="480" height="240" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>Dr. Tomori Erika (A tőkepiaci szabályozás területei)<br /><iframe src="https://player.vimeo.com/video/172730293?color=ffffff" width="480" height="240" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></td>
</tr>
<tr>
<td>Martin Hajdu György (Vállalat és részvényértékelés)<br /><iframe src="https://player.vimeo.com/video/172731963?color=ffffff" width="480" height="240" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>Vidovics-Dancs Ágnes (Arbitrázs)<br /><iframe src="https://player.vimeo.com/video/173392727?color=ffffff" width="480" height="240" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></td>
</tr>
<tr>
<td>Dr. Száz János (CEFA program moduljai)<br /><iframe src="https://player.vimeo.com/video/173393321?color=ffffff" width="480" height="240" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>Tripon Mariann véleménye az EFFAS-ról<br /><iframe src="https://player.vimeo.com/video/227389495" width="480" height="240" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>

Ár

</p>
<p><strong>A program díja 525 000 Ft + ÁFA, amely két (egymástól nem elválasztható) részből tevődik össze:</strong></p>
<ul>
<li><strong>képzési díj: 495 000 Ft + ÁFA / félév</strong></li>
<li><strong>nemzetközi tanúsítvány díja: 30 000 Ft + ÁFA / félév</strong></li>
</ul>
<p><br />A program díja magába foglalja az oktatást, a vizsgafelkészítő konzultációkat, modulonként egyszeri vizsgalehetőséget, a tankönyveket, valamint az előadói segédanyagokat.<br /><br /></p>
<p><strong>KEDVEZMÉNYEK</strong></p>
<p><strong>1. Előjelentkezési kedvezmény</strong></p>
<p>Azon hallgatóink, akik július 15-ig leadják jelentkezésüket és július 31-ig befizetik az első féléves díjat, az első félév képzési díjából <strong>20% kedvezményt</strong> kapnak.&nbsp;A VAP képesítéssel rendelkezőknek <strong>a fenti feltételek mellett TOVÁBBI 250.000 Ft KEDVEZMÉNYT</strong> biztosítunk a képzés díjából (melyet három félévre osztva érvényesíthetnek).</p>
<p><strong>2. INGYENES első modul VAP végzetteknek&nbsp;</strong></p>
<p>A VAP képesítéssel rendelkezők a program első modulját <strong>INGYENESEN, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL látogathatják,</strong> valamint számukra<strong> 250.000 Ft KEDVEZMÉNYT</strong> biztosítunk a képzés díjából, melyet három félévre osztva érvényesíthetnek.</p>
<p>Az előjelentkezés 20%-os kedvezménye és az ingyenes első modul kedvezmény egymással nem összevonható!</p>
<p>Amennyiben nem kíván részt venni a képzésen, lehetősége van önálló tanulás mellett csak vizsgára jelentkezni. A modulvizsga díja (oktatáson való részvétel nélkül): 60.000 Ft + ÁFA / modul</p>
<p>A program modulonként is látogatható. A részletekről keresse Révay Rékát: <a href="mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.</a></p>
<p>

Oktatók

</p>
<p>

Kapcsolat

</p>
<p>Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat:</p>
<ul>
<li>Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben Pollák Zoltánt:&nbsp;<a href="mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.</a></li>
<li>Minden egyéb, általános információért Révay Rékát:&nbsp;<a href="mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.</a></li>
<li>Információs vonal: +36 1 224 0742</li>
</ul>
<p>
</p>
<p>&nbsp;<a href="https://www.bankarkepzo.hu/index.php/hu/oktatas/diplomaprogramok-okj/effas" class="btn " target="_blank">EFFAS Regisztráció</a></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<h3 style="text-align: center;">Társadalmilag felelős Befektetések és Szabályozásuk (ESG)</h3>
<p>&nbsp;</p>
<p>

Program

</p>
<p>Environmental, Social and Governance (ESG)</p>
<p>Az utóbbi években a társadalmi és környezettudatos befektetések egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, egyre inkább látható az, hogy a befektetők igyekeznek a környezettudatosságot és a szociális értékeket szem előtt tartani befektetéseik során. A tanfolyam célja, hogy bemutassa a résztvevőknek az ESG témakör fontosságát a befektetések folyamatában. A program számos ESG-vel kapcsolatos témakört foglal magában, melyek a következőek:</p>
<ul>
<li>ESG információk hatása a hozam-kockázatra</li>
<li>ESG befektetési megközelítések, stratégiák ismertetése</li>
<li>ESG információk integrációjának a mozgató rugói</li>
<li>ESG információk beágyazása a befektetési folyamatokba</li>
<li>ESG integrációja az egyes értékelési módszerekbe</li>
<li>Felelős befektetést megtestesítő pénzügyi instrumentumok</li>
<li>ESG riportálási standardok, KPI-ok.</li>
</ul>
<p><strong>Vizsga Időpont:</strong>&nbsp;2020. március 13.<br /><strong>Jelentkezési határidő:</strong>&nbsp;2020. február 14.</p>
<p>

Kinek ajánljuk?

</p>
<p>Elsősorban befektetések elemzésével foglalkozó munkatársaknak, akinek főbb feladatuk portfoliókialakítás és portfoliókezelés. Továbbá olyan jelentkezők számára, akik egy nagyvállalat, bank befektetői kapcsolatokért, éves jelentések készítéséért felelősek.</p>
<p><strong>Tudta,</strong> hogy az EU 2014/95/EU direktívája szerint minden tőzsdén jegyzett 500 fő feletti alkalmazottal rendelkező vállalkozásnak a 2018-as évtől az általános éves pénzügyi riport mellett kiegészítő nem pénzügyi ESG riportot is közzé kell tenniük? Ha szeretne több információt megtudni a hatályos szabályozásról és az ESG riportok készítéséről, akkor ne habozzon és jelentkezzen oktatásunkra és szerezzen nemzetközi ESG elemző diplomát.</p>
<p>

Tematika

</p>
<p><strong>I. modul – „Ébresztő” </strong></p>
<ul>
<li>ESG és tudatos, fenntartható befektetések fontosságának a kihangsúlyozása.</li>
<li>ESG megfelelés és pénzügyi teljesítmény közötti kapcsolat bemutatás<br /><br /></li>
</ul>
<p><strong>II. modul– ESG alapjai </strong></p>
<ul>
<li>ESG-hez kapcsolódó alapvető fogalmak bemutatása</li>
<li>ESG történetének, felemelkedésének a bemutatása<br /><br /></li>
</ul>
<p><strong>III. modul – Befektetési lánc </strong></p>
<ul>
<li>ESG információk általános integrálása a befektetési folyamatokba</li>
<li>ESG befektetési stratégiák ismertetése<br /><br /></li>
</ul>
<p><strong>IV. modul – ESG integráció és értékelés </strong></p>
<ul>
<li>ESG szempontok integrálása egy vállalkozás értékelésébe<br /><br /></li>
</ul>
<p><strong>V. modul – Tudatos befektetési eszközök </strong></p>
<ul>
<li>Eszközallokáció, zöld kötvények, „impact” befektetés<br /><br /></li>
</ul>
<p><strong>VI. modul – ESG információk jelentése </strong></p>
<ul>
<li>Szabályozási háttér bemutatása</li>
<li>ESG elemzés, ESG minősítési intézmények (ESG scoring agencies)</li>
</ul>
<p>

Ár

</p>
<p><strong>Vizsga Időpont:</strong> 2020. március 13.</p>
<p><strong>Jelentkezési határidő:</strong> 2020. február 14.</p>
<p><strong>Vizsga Helyszín:</strong> Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. 1011. Budapest, Szalag utca 19.</p>
<p><strong>ÁR:</strong> <br />990 EUR + ÁFA a 6 hónapig elérhető online képzés <br />200 EUR + ÁFA vizsgadíj</p>
<p>

Kapcsolat

</p>
<p>Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat:</p>
<ul>
<li><strong>Ügyfélkapcsolati menedzser:</strong> <a href="mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Révay Réka</a></li>
<li><strong>Információs vonal:</strong> +36 1 224 0715
</li>
</ul>
<p>&nbsp;<a href="https://www.bankarkepzo.hu/index.php/hu/oktatas/befektetesi-ismeretek/tarsadalmilag-felelos-befektetesek-es-szabalyozasuk-esg" class="btn " target="_blank">ESG Regisztráció</a></p>