CEFA (EFFAS) - Befektetés-elemzői program

Program

cefa gombA


effas tematika   Ha érdeklődik képzésünk iránt, kattintson a részletes tematikáért! 


 
effas tematika  Érdekli, hogy milyen karrierutat járhat be, illetve milyen készségeket szerezhet a CEFA képzés elvégzésével? Nézzen bele FACTSHEETÜNKBE!

factsheet


MEGÚJULT A KÉPZÉS

CEFA (EFFAS) befektetéselemző képzésünk 2022 őszén a már megújult, bővített tartalommal várja a jelentkezőket. A korábbiakhoz képest még gyakorlatorientáltabb lett a képzés, Bloomberg-es példákkal, a munkahelyi igényekhez igazodva az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt helyezve az Excel-ben történő portfólió számításokra. Ezen felül olyan új témakörökkel bővül a tudásanyag, mint például a zöld pénzügyek (ESG), ingatlanportfólió-menedzsment, értékpapírosítás, befektetések adózása vagy az etika.

effas terkep 22

 

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
telefon: 06/1-224-0742


Nemzetközi tanúsítvány

A képzés sikeres elvégzésével a hallgatók megszerzik az Európai Befektetéselemzők Szövetsége (EFFAS, European Federation of Financial Analyst Societies) által kibocsátott, nemzetközileg széles körben elismert CEFA© (Certified European Financial Analyst) képesítést.

A tanfolyam tartalmának kialakítása és a vizsgasorok összeállítása a legmagasabb szintű nemzetközi és hazai szakmai normák figyelembe vételével történik.

A program előnye más nemzetközi programokkal szemben, hogy ezt magyar nyelven, esti, konzultációs rendszerben lehet elvégezni, ami segíti a tudás elmélyítését és lényegesen könnyebbé teszi a vizsgára történő felkészülést.

Világszerte több mint 16 ezer befektetési szakember rendelkezik CEFA végzettséggel, amely globálisan a két legelismertebb befektetéselemzői képesítés egyike.

A EFFAS nemzetközi szervezetről bővebb információt a effas.net honlapon talál.

Kinek ajánljuk?

A CEFA (EFFAS) Befektetés-elemzői program elvégzését elsősorban ajánljuk:

 • befektetési alapok, nyugdíjpénztárak, életbiztosítók vagyonkezelésével foglalkozó vezető szakembereinek;
 • befektetési szolgáltatók elemzőinek;
 • banki treasury munkatársaknak;
 • nagy és összetett értékpapír-portfóliók vagyonkezelőinek;
 • vállalatok pénzügyi vezetőinek;
 • mindazoknak, akik a fenti területek valamelyikén továbblépési lehetőséget szeretnének elérni;
 • azoknak, akik a fentiekre vonatkozó törvényalkotásban, szabályozásban és ellenőrzésben közreműködnek;
 • mindazoknak, akik ezen területek valamelyikén szeretnének elhelyezkedni, de nem rendelkeznek szakirányú végzettséggel, tapasztalattal;
 • mindazoknak, akik szeretnék megérteni a tőkepiacok működését, akár saját befektetéseik minél magasabb szintű kezelése érdekében, vagy megismerni néhány, itthon még nem használt terméket.

A jelentkezésnek nem előfeltétele felsőfokú diploma megléte, ám elsősorban szakirányú diplomával vagy azzal egyenértékű szakmai előképzettséggel rendelkező szakembereknek ajánljuk a programot.

effas tanusitvany 2017 200127

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06/1-224-0742
 

Tematika

effas tematika   Ha érdeklődik képzésünk iránt, kattintson ide a részletes tematikáért!

A három féléves képzés során a hallgatóknak 9 modult és a VAP (Vagyon, Alap, Portfólió) programot kell sikeresen teljesíteniük. A képzés nemzetközileg akkreditált tanrend szerint működik.

effas tematika táblázat 2021 1

A modul célja a hozam és a kockázat összefüggéseinek alapos megértése, az ehhez szükséges matematikai és statisztikai alapok elsajátítása. A tananyagot valós példákon, esettanulmányokon keresztül mutatjuk be, testközelbe hozva és izgalmassá téve az elsőre száraznak tűnő matematikai alapokat.
Megismertetjük a hallgatókat a kötvények árazásának alapelveivel, a kamatkockázat mérésének és kezelésének eszközeivel, valamint a kötvénypiacok működésével.
A tárgy keretében a hallgatók megismerkednek a hazai és nemzetközi számviteli sztenderdekkel, képessé válnak részletekbe menően elemezni egy vállalat pénzügyi beszámolójának különféle kimutatásait.
Bemutatjuk a származtatott ügyletek típusait, az ezekből összetett komplex pozíciókat, illetve ezen ügyletek értékelésének alapelveit, fedezésüknek technikáit.
A hallgatók a tantárgy keretében megismerik, hogy a különböző monetáris politikai döntések milyen csatornákon keresztül képesek kifejteni hatásukat, hogyan segítik a központi bankokat céljaik elérésében.
A modul keretében a hallgatók megismerik a modern portfólióelméletet, valamint az erre épülő legfontosabb pénzügyi modelleket, a teljesítményértékelés alapjait. Ezt követően a tőkepiaci modellek racionális befektetőt feltételező világból kilépve foglalkozunk a pénzügyi szakirodalomban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő viselkedési pénzügytannal.
A tantárgy során a hallgatók megismerik a vállalatok értékvezérlőit, a részvények értékelésének módszereit.
A hallgatók a tantárgy keretében megismerkednek a különféle értékpapírok jogi sajátosságaival, valamint a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos hazai és uniós szabályozással.
A kurzus záró modulja egyrészt bemutatja a vállalati finanszírozási, beruházási, illetve osztalékpolitika eszközeit, valamint ezek hatását a cégértékre; másrészt szintetizálja a korábbi modulok ismeretanyagát.

Részletek

effas tematika  Érdekli, hogy milyen karrierutat járhat be, illetve milyen készségeket szerezhet a CEFA képzés elvégzésével? Nézzen bele FACTSHEETÜNKBE!

factsheetA PROGRAM MENETE

Az oktatás félévenként szeptembertől januárig, illetve februártól júniusig tart.
A tanórák csütörtökön, illetve péntekenként 16:30 és 19:45 óra között, szombatonként 9:00 és 16:15 óra között kerülnek megtartásra – a járványhelyzet függvényében – a Bankárképzőben (1011 Bp. Szalag utca 19.). Az órarend összeállításakor igyekszünk a hallgatók igényeihez alkalmazkodni, a hosszúhétvégéket és ünnepeket figyelembe véve.

Ezen a képzésen is biztosítjuk a választást a helyszínen vagy az élő online módon történő részvétel között. Amennyiben a járványhelyzet indokolja, a képzés csak online módon kerül megtartásra.

A programra vonatkozóan a Bankárképző és a képzés résztvevőve a regisztrációt követően írásbeli megállapodást köt.

KÖVETELMÉNYEK

Minden modul írásbeli vizsgával zárul. A tanórák, valamint az e-learning rendszerünkbe feltöltött tananyagok mellett minden modult követően konzultációval segítjük a vizsgákra való sikeres felkészülést.

A VAP programot már elvégzett résztvevők számára konzultációs lehetőséget biztosítunk. Keresse munkatársunkat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06/1-224-0742
 

Vizsga


VIZSGASZABÁLYZAT

A Befektetés-elemzői program vizsgaanyagát a Befektetés-elemzők Nemzetközi Szervezete, az EFFAS akkreditálta.
A befektetés-elemzői vizsgák és pótvizsgák minden esetben írásban történnek. Ez modulonként legfeljebb 180 perces írásbeli vizsgát jelent, melyet rendszerint szerda délelőttönként szervezünk meg. A vizsgák tetszőleges sorrendben tehetők le.
Befektetés-elemzői tanúsítványt / CEFA végzettség igazolást az a hallgató kap, aki mind a 9 modulból, valamint a Vagyon, Alap, Portfólió (VAP) képzésen sikeres vizsgát tesz a képzés megkezdésétől számított 3 éven belül. A VAP vizsgát bármelyik szemeszterben lehet teljesíteni, tehát nem szükséges előfeltétele az CEFA (EFFAS) programra való jelentkezésnek.

VIZSGAFELMENTÉSEK

A befektetés-elemzői vizsgák alóli felmentésre, más vizsgák beszámítására nincs lehetőség.

A TANULMÁNYOK IDŐLEGES MEGSZAKÍTÁSA

A résztvevőnek lehetősége van arra, hogy tanulmányait időlegesen – a képzés elvégzésére rendelkezésére álló 3 éven belül, írásban bejelentve – megszakítsa, de egyben tudomásul veszi, hogy a képzés elvégzésének és a vizsga feltételei időközben változhatnak. A megszabott határidőn belül az addig sikeresen teljesített vizsgák eredményei továbbvihetők. A tanulmányok újrakezdésekor a résztvevő tanulmányait az akkor érvényes feltételekkel (beleértve a képzési és vizsgadíjat is) folytathatja. Abban az esetben, ha a résztvevő a képzést 3 éven belül nem fejezte be, kérvényezheti tanulmányai folytatását a feltételek egyéni elbírálása alapján. Amennyiben a résztvevő a képzési díj egészét a képzés megkezdésénél befizette és halasztási szándékát bejelentette, halasztás esetén sincs semmiféle további befizetési kötelezettsége. A résztvevő tudomásul veszi, hogy a képzés halasztása esetén - amennyiben nem előre történt a képzési díj egészének megfizetése -, úgy a halasztás után a képzésbe való bekapcsolódás esetén a képző intézmény jogosult a hátralévő képzési félév(ek)re a képzési díjat a képzési program akkor aktuális díjára módosítani. 

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06/1-224-0742
 

Videók

 

Bankárképző CEFA (EFFAS) diploma nyílt nap

Trippon Mariann véleménye az EFFAS-ról
  Dr. Tomori Erika (A tőkepiaci szabályozás területei)
Martin Hajdu György (Vállalat és részvényértékelés)
  Vidovics-Dancs Ágnes (Arbitrázs)
Dr. Száz János (CEFA program moduljai)
  Móricz Dániel (Állampapírpiaci folyamatok)

 

Ár

A program díja 555 000 Ft + ÁFA / félév.

A program díja magába foglalja a nemzetközi tanúsítvány díját, valamint az oktatást, a vizsgafelkészítő konzultációkat, modulonként egyszeri vizsgalehetőséget, a tankönyveket, valamint az előadói segédanyagokat.

VAP KEDVEZMÉNY

A VAP képesítéssel rendelkezőknek 250.000 Ft kedvezményt biztosítunk a képzés díjából (melyet a három félévre elosztva érvényesíthetnek). 


A program modulonként is látogatható. A részletekről keresse Révay Rékát: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06/1-224-0742
 

Oktatók

Oktatók

Szabó Balázs

HOLD Alapkezelő Zrt, portfóliómenedzser

Az ELTE alkalmazott közgazdaságtan alapszak elvégzése után a Corvinus Egyetem pénzügy meterszakán végeztem 2016-ban. Tanulmányaim elvégzése mellett tagja voltam a Rajk László Szakkollégiumnak.

A Bankárképzővel való kapcsolatom kezdete az egyetemi évekre nyúlik vissza, 2014-ben tagja voltam a Bankárképző Mentorprogjamának. 2016 óta dolgozom a Hold Alapkezelőben, ahol először részvényelemzőként, majd 2018 óta portfóliómenedzserként is dolgozom, a Hold Expedíció alap kezelőjeként. Rendszeres szerzője vagyok az Alapblognak és résztvevője a Hold Alaplekezlő heti podcastjainak. A CEFA-EFFAS programban 2019 óta tanítok vállalatértékelést, az elmélet mellett igyekszem nagy hangsúlyt fektetni a gyakorlati tapasztalatok átadására, amellyel a tőzsdei vállalatok elemzésekor találkozom.

2021-ben felkerültem a Forbes magazin 30 sikeres magyar 30 alatt listájára.


 

Misik Sándor

Diageo Plc, menedzser

Misik Sándor 2005-ben végzett a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy szakirányán. 2004 és 2010 között a Hamilton Zrt.-nél sales brókerként dolgozott, 2010-től pedig a Solar Capital Markets Zrt.-nél volt portfóliókezelő. Ugyanebben az évben megszerezte a nemzetközi befektetés-elemzői (CIIA) diplomát. 2013-tól a Budapesti Corvinus Egyetemen több tantárgy keretén belül is óraadó, 2016-2020 között a Mol pénzügyi kockázatkezelési részlegének szakértője majd csoportvezetője. Jelenleg a Diageo Plc csoportszintű treasury kötvényfinanszírozási és kamatlábkockázat-kezelési részlegén menedzser.


 

dr. Tomori Erika

Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda, partner

Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda partnere; számos szakcikk, pénzügyi jogi publikáció szerzője. Egyetemi oktatói tevékenységét a Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem is címzetes egyetemi docensi címmel ismerte el.

A bankjog és az értékpapírjog területére specializálódott. Pályafutását 1987-ben, a kétszintű bankrendszer magyarországi megalakulásával kezdte, így együtt fejlődhetett a modern magyar pénzügyi rendszer kialakulásával. Tevékenységét banki jogászként, majd 1992-től a – jelenlegi nevén – Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda partnereként ügyvédként folytatta. Szakterületévé az értékpapírjog és a tőkepiaci szabályozás, a bankjog, a társasági jog vált, elsősorban ezeken a jogterületeken nyújt az ügyvédi iroda keretein belül jogi szolgáltatásokat a pénzügyi piacok szereplői számára.

Tudását törekszik megosztani a piacra készülő szakemberekkel: 2005 óta oktatója a Budapesti Corvinus Egyetemnek, oktat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézeténél és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Intézeténél is. A Közép-európai Brókerképző Alapítvány Tőzsdei Szakvizsga Jogi Moduljának felelőse, és közel 20 éve oktat a Nemzetközi Bankárképző Központ szakmai tanfolyamain, 2018-ban pedig a Budapest Institute of Banking oktatójává is vált. Egyetemi oktatói tevékenységét a Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem is címzetes egyetemi docensi címmel ismerte el. Számos szakcikk, pénzügyi jogi publikáció szerzője. Nevéhez fűződik az értékpapírjog és a tőkepiac szabályozásának átfogó bemutatását biztosító kiadvány, melynek 2000 óta történő folyamatos megjelentését szerzőként biztosítja.

Aktív tagja különböző szakmai testületeknek, így a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége Etikai Bizottságának, a Magyar Tőkepiaci Szakemberek Egyesületének, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Állandó Választottbíróságnak. Közreműködött több, a tőkepiacot szabályozó törvénytervezet kidolgozásában is.


 

Vidovics-Dancs Ágnes

Budapesti Corvinus Egyetem, docens

A Budaspesti Corvinus Egyetem Pénzügy Tanszékének docense; a Diófa Alapkezelő Zrt. kockázatkezelési vezetője és a hazai EFFAS-tagszervezet elnökségi tagja.

2006 óta oktatok a Budapesti Corvinus Egyetemen, számos pénzügyi, illetve matematikai-pénzügyi tárgyat tanítok és tanítottam. Doktori fokozatomat a közgazdaságtudományok területén szereztem 2015-ben, jelenleg a Pénzügy Tanszéken vagyok egyetemi docens. 2016 óta specializáció-felelőse vagyok a Biztosítási és Pénzügyi Matematika szak Kvantitatív Pénzügyek specializációjának. Az egyetemi pálya mellett dolgoztam az Államadósság Kezelő Központban, illetve jelenleg is kockázatkezelési vezetője vagyok a Diófa Alapkezelő Zrt-nek.

A CEFA-EFFAS programon 2006 óta tanítok, eddig 5 modulban vettem részt. Jelenleg az Opciók és a Kötvények modul felelőse vagyok, illetve oktatok a Portfólió modulban is. A képzéssel való kapcsolatomat még szorosabbá teszi, hogy 2013 óta elnökségi tagja vagyok a hazai EFFAS-tagszervezetnek (Magyar Tőkepiaci Szakemberek Egyesülete), illetve hogy magam is rendelkezem a CEFA és a CIIA végzettségekkel.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a derivatíva-árazási modellek, illetve az államadósság-kezeléssel, adósságválságokkal kapcsolatos témák állnak.


 

Dr. Mohl Gergely

Budapesti Corvinus Egyetem, adjunktus

Dr. Mohl Gergely 2004 óta a Budapesti Corvinus Egyetem (és jogelődei) oktatója az intézmény Pénzügyi Számvitel Tanszékén. Az általa jelenleg és korábban oktatott kurzusok között találjuk a pénzügyi számvitelt (Bsc, MA, MBA szinten, magyar és angol nyelven), a vezetői számvitelt, a pénzügyi kimutatások elemzését és a könyvvizsgálatot.

Emellett több képzőhelyen a kezdetek óta aktív résztvevője a mérlegképes könyvelők IFRS képzésének és vizsgáztatásának, 2011 óta a McDaniel College Budapest óraadó oktatója (pénzügyi és vezetői számvitel oktatása angol nyelven).

Több mint másfél évtizede saját vállalkozásban vállalkozások teljeskörű számviteli és adózási adminisztrációjával, illetve szakmai tanácsadással foglalkozik, 2015-2017-ben a MÁV csoportnál mint számviteli szakértő tevékenykedett.

Szakmai képesítései: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló.

A CEFA képzésben a Pénzügyi számvitel és pénzügyi kimutatások elemzése modul oktatója.


 

Pollák Zoltán

Nemzetközi Bankárképző Központ és Budapesti Corvinus Egyetem, oktató

Több Bankárképzős kurzus témavezetőjeként aktívan részt veszek programok kialakításában, és folyamatosan a hallgatói, valamint piaci igényekhez, illetve az állandóan formálódó nemzetközi elvárásokhoz igyekszem igazítani a tudásanyagot. Ez utóbbiban nagy segítségemre van, hogy 2018 óta tagja vagyok az EFPA (European Financial Planning Association) szakmai bizottságának, ahol első kézből értesülhetek a nyugat-európai befektetési piacokat érintő legfrissebb trendekről.

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakán végeztem kitüntetéses oklevéllel, jelenleg a Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszéken folytatom PhD tanulmányaimat. Az oktatás szeretete egyetemi éveim alatt alakult ki bennem. A tudás átadása, a tehetséges hallgatók segítése és a minőségi oktatás felé az elköteleződésem azóta is megmaradt, az elmúlt években több befektetési, illetve bankszakmai, kockázatkezelési kurzuson oktattam mind a Corvinus Egyetemen, mind a Bankárképzőben. Jó érzéssel tölt el, hogy egykori hallgatóim mosolyogva köszönnek az utcán és bizalommal fordulnak hozzám szakmai kérdéseikkel.

2020-ban egymást követő két félévben elnyertem a Hallgatói Önkormányzat „félév gyakorlatvezetője” címét a Budapesti Corvinus Egyetemen.


 

Németh Krisztián

Nemzetközi Bankárképző Központ, oktató és tanácsadó

A Nemzetközi Bankárképző Központ tanácsadója és a Szakképesített Bankreferens (FEBI) képzés Bankszakmai moduljának egyik oktatója.

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági Elemző mesterszakán végeztem. Két éve dolgozom a Nemzetközi Bankárképző tanácsadójaként. A Bankárképzőnél végzett projektjeim során a banki működés számos területén sajátíthattam el naprakész, gyakorlatias tudást. Hazai és nemzetközi bankoknál végzett munkám során elsődlegesen scoring/PD modellek fejlesztésével, ICAAP tőkeszámítással, hitelkockázati stressz tesztekkel és IFRS 9 szerinti értékvesztés számítással foglalkozom.

A Bankárképzőnél rendszeresen vállalok oktatási feladatokat. A FEBI képzés Bankszakmai moduljának oktatásában veszek részt. Célom, hogy a bankszakmai ismereteket a projektjeimből gyűjtött gyakorlati tapasztalatokkal ötvözve tegyem könnyen befogadhatóvá a hallgatók számára.

A Bankszakmai modul meglátásom szerint kettős célt szolgál: átfogó tudást biztosít a bankok és a bankrendszer egészének működéséről, ugyanakkor rávilágít arra is, hogy a rendszerszinten értelmezett összefüggések hogyan jelennek meg egy-egy bank egyedi működésében.

Az értékvesztés példáját kiragadva: a Bankszakmai modul nemcsak arra világít rá, hogy az értékvesztés helyes elszámolása miért alapvető fontosságú a prudens banki működés szempontjából, hanem azt is bemutatja, hogy mindez hogyan jelenik meg a bankok mérleg és eredménykimutatásában.

Büszkeségeink

A befektetési alapok portfóliómenedzserei között kiemelkedően sok CEFA-diplomás egykori hallgatónkat találjuk. Rendszeresen jelöltjei az év legrangosabb szakmai díjának, a Privátbankár.hu Klasszis kitüntetésnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy az év portfóliómenedzsereit, illetve 1-1 kategória győztesét is mi oktathattuk:

loncsak andras portre thLoncsák András

2004-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Az Év Portfóliómenedzsere 2020

Legjobb Abszolút hozamú Nem Származtatott Alapja 2020 (AEGON Alfa Alap R sorozat)

 

 czahesz-gabor_portre_th.jpg

Czachesz Gábor

1999-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Az Év Portfóliómenedzsere 2022

 

Szalma Csabaszalma csaba portre th

1999-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Legjobb Rövid Kötvény Alap 2020 (OTP Optima A sorozat)

Az Év Portfóliómenedzsere 2018

 

Pálfi Györgypalfi gyorgy aegon th

2009-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2017

Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2018

 

Jelöltek 2022

A 2022-es év CEFA-s jelöltjei

Pál Roland – Az Év feltörekvő portfóliómenedzsere, jelölt
Móra Máté – Az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere, jelölt

A képek forrása https://konferencia.privatbankar.hu/ 

Kapcsolat

Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat:

 • Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben Pollák Zoltánt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Minden egyéb, általános információért Révay Rékát: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Információs vonal: +36 1 224 0742

EFFAS Klub

Az EFFAS Hungary és a Bankárképző 2019-ben elindította EFFAS Klub rendezvénysorozatát, amellyel szeretnénk még élőbbé tenni kapcsolatunkat CEFA végzetteinkkel, és egy aktív Alumni szakmai közösséget kívánunk kialakítani a befektetés-elemzés területén. Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő EFFAS Klub rendezvényeinken neves előadók osztják meg tapasztalataikat, nézeteiket aktuális problémákkal kapcsolatban.

Az előadások, kerekasztal beszélgetések után CEFA klubtagjaink találkozhatnak régi évfolyamtársakkal, oktatókkal és kapcsolataikat is építhetik.Regisztráció