CEFA (EFFAS) - Befektetés-elemzői program

Program

cefa gombA


effas tematika   Ha érdeklődik képzésünk iránt, kattintson a részletes tematikáért! 


 
effas tematika  Érdekli, hogy milyen karrierutat járhat be, illetve milyen készségeket szerezhet a CEFA képzés elvégzésével? Nézzen bele FACTSHEETÜNKBE!

factsheet


MEGÚJULT A KÉPZÉS

CEFA (EFFAS) befektetéselemző képzésünk megújult, bővített tartalommal várja a jelentkezőket. A korábbiakhoz képest még gyakorlatorientáltabb lett a képzés, Bloomberg-es példákkal, a munkahelyi igényekhez igazodva az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt helyezve az Excel-ben történő portfólió számításokra. Ezen felül olyan új témakörökkel bővül a tudásanyag, mint például a zöld pénzügyek (ESG), ingatlanportfólió-menedzsment, értékpapírosítás, befektetések adózása vagy az etika.

effas terkep 22

 

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
telefon: 06/1-224-0742


Nemzetközi tanúsítvány

A képzés sikeres elvégzésével a hallgatók megszerzik az Európai Befektetéselemzők Szövetsége (EFFAS, European Federation of Financial Analyst Societies) által kibocsátott, nemzetközileg széles körben elismert CEFA© (Certified European Financial Analyst) képesítést.

A tanfolyam tartalmának kialakítása és a vizsgasorok összeállítása a legmagasabb szintű nemzetközi és hazai szakmai normák figyelembe vételével történik.

A program előnye más nemzetközi programokkal szemben, hogy ezt magyar nyelven, esti, konzultációs rendszerben lehet elvégezni, ami segíti a tudás elmélyítését és lényegesen könnyebbé teszi a vizsgára történő felkészülést.

Világszerte több mint 16 ezer befektetési szakember rendelkezik CEFA végzettséggel, amely globálisan a két legelismertebb befektetéselemzői képesítés egyike.

A EFFAS nemzetközi szervezetről bővebb információt az effas.com honlapon talál.

effas tanusitvany 2017 200127

Tematika

effas tematika   Ha érdeklődik képzésünk iránt, kattintson ide a részletes tematikáért!

A három féléves képzés során a hallgatóknak 9 modult és a VAP (Vagyon, Alap, Portfólió) programot kell sikeresen teljesíteniük. A képzés nemzetközileg akkreditált tanrend szerint működik.

Az oktatás félévenként szeptembertől januárig, illetve februártól júniusig tart, munkaidőn kívüli időpontban. Az órarend összeállításakor igyekszünk a hallgatók igényeihez alkalmazkodni, a hosszúhétvégéket és ünnepeket figyelembe véve. Biztosítjuk a választást a helyszínen vagy az élő online módon történő részvétel között.

effas tematika táblázat 2021 1

A modul célja a hozam és a kockázat összefüggéseinek alapos megértése, az ehhez szükséges matematikai és statisztikai alapok elsajátítása. A tananyagot valós példákon, esettanulmányokon keresztül mutatjuk be, testközelbe hozva és izgalmassá téve az elsőre száraznak tűnő matematikai alapokat.
Megismertetjük a hallgatókat a kötvények árazásának alapelveivel, a kamatkockázat mérésének és kezelésének eszközeivel, valamint a kötvénypiacok működésével.
A tárgy keretében a hallgatók megismerkednek a hazai és nemzetközi számviteli sztenderdekkel, képessé válnak részletekbe menően elemezni egy vállalat pénzügyi beszámolójának különféle kimutatásait.
Bemutatjuk a származtatott ügyletek típusait, az ezekből összetett komplex pozíciókat, illetve ezen ügyletek értékelésének alapelveit, fedezésüknek technikáit.
A hallgatók a tantárgy keretében megismerik, hogy a különböző monetáris politikai döntések milyen csatornákon keresztül képesek kifejteni hatásukat, hogyan segítik a központi bankokat céljaik elérésében.
A modul keretében a hallgatók megismerik a modern portfólióelméletet, valamint az erre épülő legfontosabb pénzügyi modelleket, a teljesítményértékelés alapjait. Ezt követően a tőkepiaci modellek racionális befektetőt feltételező világból kilépve foglalkozunk a pénzügyi szakirodalomban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő viselkedési pénzügytannal.
A tantárgy során a hallgatók megismerik a vállalatok értékvezérlőit, a részvények értékelésének módszereit.
A hallgatók a tantárgy keretében megismerkednek a különféle értékpapírok jogi sajátosságaival, valamint a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos hazai és uniós szabályozással.
A kurzus záró modulja egyrészt bemutatja a vállalati finanszírozási, beruházási, illetve osztalékpolitika eszközeit, valamint ezek hatását a cégértékre; másrészt szintetizálja a korábbi modulok ismeretanyagát.

 

Vizsga

KÖVETELMÉNYEK

A jelentkezésnek nem előfeltétele felsőfokú diploma megléte, ám elsősorban szakirányú diplomával vagy azzal egyenértékű szakmai előképzettséggel rendelkező szakembereknek ajánljuk a programot.

Minden modul írásbeli vizsgával zárul. A tanórák, valamint az e-learning rendszerünkbe feltöltött tananyagok mellett minden modult követően konzultációval segítjük a vizsgákra való sikeres felkészülést.

VIZSGASZABÁLYZAT

A Befektetés-elemzői program vizsgaanyagát a Befektetés-elemzők Nemzetközi Szervezete, az EFFAS akkreditálta.
A befektetés-elemzői vizsgák és pótvizsgák minden esetben írásban történnek. Ez modulonként legfeljebb 180 perces írásbeli vizsgát jelent, melyet rendszerint szerda délelőttönként szervezünk meg. A vizsgák tetszőleges sorrendben tehetők le.
Befektetés-elemzői tanúsítványt / CEFA végzettség igazolást az a hallgató kap, aki mind a 9 modulból, valamint a Vagyon, Alap, Portfólió (VAP) képzésen sikeres vizsgát tesz a képzés megkezdésétől számított 3 éven belül. A VAP vizsgát bármelyik szemeszterben lehet teljesíteni, tehát nem szükséges előfeltétele az CEFA (EFFAS) programra való jelentkezésnek.

VIZSGAFELMENTÉSEK

A befektetés-elemzői vizsgák alóli felmentésre, más vizsgák beszámítására nincs lehetőség.

A TANULMÁNYOK IDŐLEGES MEGSZAKÍTÁSA

A tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy a képzés kezdetétől számított 3 éven belül minden vizsgakötelezettséget teljesít a résztvevő.

A képzés kezdetétől számított 3 éven belül a résztvevő írásban kérheti a tanulmányok időszakos megszakítását. A résztvevő már teljesített vizsgái érvényesek maradnak. A résztvevő egyúttal tudomásul veszi, hogy a még nem teljesített modulok tekintetében időközben módosulhat a képzés tartalma, valamint a vizsgák feltételei. A képző intézmény jogosult a hátralévő képzési félév(ek)re a képzési díjat a képzési program akkor aktuális díjára módosítani.

Kapcsolat:

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06/1-224-0742
 

Videók

 

Bankárképző CEFA (EFFAS) diploma nyílt nap

Trippon Mariann véleménye az EFFAS-ról
  Dr. Tomori Erika (A tőkepiaci szabályozás területei)
Martin Hajdu György (Vállalat és részvényértékelés)
  Vidovics-Dancs Ágnes (Arbitrázs)
Dr. Száz János (CEFA program moduljai)
  Móricz Dániel (Állampapírpiaci folyamatok)

 

Ár

A program díja 595 000 Ft + ÁFA / félév.

A program díja magába foglalja a nemzetközi tanúsítvány díját, valamint az oktatást, a vizsgafelkészítő konzultációkat, modulonként egyszeri vizsgalehetőséget, a tankönyveket, valamint az előadói segédanyagokat.

KEDVEZMÉNYEK

1. Előjelentkezési kedvezmény

Azon hallgatóink, akik július 15-ig leadják jelentkezésüket és július 31-ig befizetik az első féléves díjat, még a tavalyi áron, azaz 555.000 Ft + ÁFA díjon járhatnak a képzés első félévére.

2. VAP kedvezmény

A VAP képesítéssel rendelkezőknek 250.000 Ft kedvezményt biztosítunk a képzés díjából (melyet a három félévre elosztva érvényesíthetnek). Összevonható az előjelentkezési kedvezménnyel. A VAP programot már elvégzett résztvevők számára előzetes tudásfelmérést, konzultációs lehetőséget biztosítunk. Keresse munkatársunkat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Révay Réka, ügyfélkapcsolati menedzser
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06/1-224-0742
 

Oktatók

Oktatók

Dr. Száz János

Budapesti Corvinus Egyetem, egyetemi tanár

1976 óta tanít a Közgazdasági Egyetemenpénzügyi matematika jellegű tárgyakat, ezen belül opciók és más derivatív termékek árazását, felhasználásukat a kockázatkezelésben.

A Bankárképző Központ első szakmai igazgatója, később sok éven át elnöke. Az 1990-es első tőzsdetanácsban az oktatás-vizsgáztatás megszervezéséért felelt. Ekkor jött létre a Brókerképző Központ is, melynek első szakmai vezetője volt, majd a 90-es évek közepén a BÉT tőzsdetanácsának elnöke. Ebben az időszakban lett önálló üzletág a tőzsdén a derivatív kereskedés, ekkor alakult ki a többszekciós tőzsdemodell, és ekkor fejlesztették ki az MMTS szoftvert is.

A 1990-es évek elején a Közgazdasági Kar dékánja, a kétezres évek kezdetekor pedig a Befektetések tanszék vezetője volt. A 90-es évek végén a Jegybanktanács tagja, a 2010-es években a hazai Befektetéselemző Egyesület elnöke, a világszervezet héttagú vizsgabizottságának tagja.Befektetési témakörben népszerűsítő előadásokat tartott a Mindentudás Egyetemén (2005) és a Mindenki Akadémiáján (2017); számos tankönyv és szakkönyv szerzője.


 

Szabó Balázs

HOLD Alapkezelő Zrt, vezérigazgató és portfóliómenedzser

Az ELTE alkalmazott közgazdaságtan alapszak elvégzése után a Corvinus Egyetem pénzügy meterszakán végeztem 2016-ban. Tanulmányaim elvégzése mellett tagja voltam a Rajk László Szakkollégiumnak.

A Bankárképzővel való kapcsolatom kezdete az egyetemi évekre nyúlik vissza, 2014-ben tagja voltam a Bankárképző Mentorprogjamának. 2016 óta dolgozom a Hold Alapkezelőben, ahol először részvényelemzőként, majd 2018 óta portfóliómenedzserként is dolgozom, a Hold Expedíció alap kezelőjeként. Rendszeres szerzője vagyok az Alapblognak és résztvevője a Hold Alaplekezlő heti podcastjainak. A CEFA-EFFAS programban 2019 óta tanítok vállalatértékelést, az elmélet mellett igyekszem nagy hangsúlyt fektetni a gyakorlati tapasztalatok átadására, amellyel a tőzsdei vállalatok elemzésekor találkozom.

2021-ben felkerültem a Forbes magazin 30 sikeres magyar 30 alatt listájára.


 

Misik Sándor

MVM Group, Pénzügyi kockázatkezelés vezető

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakán végeztem pénzügy szakirányon. Magyarországon elsőként megszereztem a CIIA (Certified International Investment Analyst) képesítést. Az egyetem elvégzése után 10 évig dolgoztam brókerként - főleg határidős piacokon.

2016 óta a vállalati szektorban dolgozom treasury/kockázatkezelés területen. Mindkét szektorban szerzett tapasztalataimmal próbálom fűszerezni az egyébként néha tankönyv-szagú előadásaimat/szemináriumaimat. Igyekszem az összefüggéseket intuitíven, illetve gyakorlati példákon keresztül bemutatni. Stílusom laza, könnyed, bizonyos esetekben pongyola így segítve a felkészült vagy figyelmes hallgatókat apró sikerélményekhez.

Saját tapasztalataim szerint a CEFA programban megszerzett tudás meglehetősen versenyképes a vállalati szektorban.


 

dr. Tomori Erika

Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda, partner

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végeztem. Bár jogászként a Bankárképző előadói között kakukktojásnak számíthatok, a pénzügyi ismeretek jogi szempontú megközelítésével, és azzal, hogy a modern magyar pénzügyi piacokat a létrejöttüktől volt módom megismerni, e sajátos nézőponttal és tapasztalatommal hasznosan ki tudom egészíteni a gazdasági szemléletű bankár- és pénzügyi szakember képzést.

Banki jogtanácsosi múlt után a pénzügyi jog területére szakosodott ügyvédi iroda tagjaként dolgozom, immár már több mint 30 éve. Kiemelt szakterületemmé a tőkepiac, a pénzügyi és befektetési szolgáltatások, a befektetési alapok és a tőzsde vált.  Ezidő alatt a magyar pénzügyi piac legtöbb fontos szereplőjével kapcsolatba kerültem, megismertem a jellemző problémákat, és a kérdésekre adható válaszokat is. Magyarország uniós csatlakozásával és a magyar pénzügyi szereplők nemzetközi kapcsolataival a munkámban szerepet kaptak a nemzetközi tárgyú ügyletek is.

Örülnék, ha a piacon megfelelően felkészült szakemberek nyújtanának szolgáltatásokat kellő információval rendelkező ügyfelek számára. Ennek érdekében aktívan részt veszek tudásom megosztásával mind a jogász, mind a nem jogász szakemberek képzésében a szakirányú felsőfokú, illetve a piaci képzések során: hosszú ideje oktatok az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara másoddiplomás képzésein, és a kezdetek óta a Bankárképzőben is. Én felelek a Tőzsdei Szakvizsga jogi moduljáért és a Bankárképző EFFAS (CEFA) képzésének jogi moduljáért. Az ELTE és a Corvinus Egyetem címzetes egyetemi docense vagyok. Ügyvédi tevékenységemet a Budapesti Ügyvédi Kamara az Eötvös Károly díjjal ismerte el. Büszke vagyok arra is, hogy hosszú évek óta tagja vagyok a BAMOSZ Etikai Bizottságának.


 

Vidovics-Dancs Ágnes

Budapesti Corvinus Egyetem, docens

A Budaspesti Corvinus Egyetem Pénzügy Tanszékének docense; a Diófa Alapkezelő Zrt. kockázatkezelési vezetője és a hazai EFFAS-tagszervezet elnökségi tagja.

2006 óta oktatok a Budapesti Corvinus Egyetemen, számos pénzügyi, illetve matematikai-pénzügyi tárgyat tanítok és tanítottam. Doktori fokozatomat a közgazdaságtudományok területén szereztem 2015-ben, jelenleg a Pénzügy Tanszéken vagyok egyetemi docens. 2016 óta specializáció-felelőse vagyok a Biztosítási és Pénzügyi Matematika szak Kvantitatív Pénzügyek specializációjának. Az egyetemi pálya mellett dolgoztam az Államadósság Kezelő Központban, illetve jelenleg is kockázatkezelési vezetője vagyok a Diófa Alapkezelő Zrt-nek.

A CEFA-EFFAS programon 2006 óta tanítok, eddig 5 modulban vettem részt. Jelenleg az Opciók és a Kötvények modul felelőse vagyok, illetve oktatok a Portfólió modulban is. A képzéssel való kapcsolatomat még szorosabbá teszi, hogy 2013 óta elnökségi tagja vagyok a hazai EFFAS-tagszervezetnek (Magyar Tőkepiaci Szakemberek Egyesülete), illetve hogy magam is rendelkezem a CEFA és a CIIA végzettségekkel.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a derivatíva-árazási modellek, illetve az államadósság-kezeléssel, adósságválságokkal kapcsolatos témák állnak.


 

Dr. Mohl Gergely

Budapesti Corvinus Egyetem, adjunktus

Dr. Mohl Gergely 2004 óta a Budapesti Corvinus Egyetem (és jogelődei) oktatója az intézmény Pénzügyi Számvitel Tanszékén. Az általa jelenleg és korábban oktatott kurzusok között találjuk a pénzügyi számvitelt (Bsc, MA, MBA szinten, magyar és angol nyelven), a vezetői számvitelt, a pénzügyi kimutatások elemzését és a könyvvizsgálatot.

Emellett több képzőhelyen a kezdetek óta aktív résztvevője a mérlegképes könyvelők IFRS képzésének és vizsgáztatásának, 2011 óta a McDaniel College Budapest óraadó oktatója (pénzügyi és vezetői számvitel oktatása angol nyelven).

Több mint másfél évtizede saját vállalkozásban vállalkozások teljeskörű számviteli és adózási adminisztrációjával, illetve szakmai tanácsadással foglalkozik, 2015-2017-ben a MÁV csoportnál mint számviteli szakértő tevékenykedett.

Szakmai képesítései: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló.

A CEFA képzésben a Pénzügyi számvitel és pénzügyi kimutatások elemzése modul oktatója.


 

Dr. Pollák Zoltán

Nemzetközi Bankárképző Központ és BGE, oktató

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakán végeztem befektetéselemzőként, majd a Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszéken szereztem doktori fokozatot 2022-ben summa cum laude minősítéssel.

Az oktatás szeretete egyetemi éveim alatt alakult ki bennem. A tudás átadása, a tehetséges hallgatók segítése és a minőségi oktatás felé az elköteleződésem azóta is megmaradt, az elmúlt években több befektetési, illetve bankszakmai, kockázatkezelési kurzuson oktattam a Corvinus Egyetemen, a BGE-n és a Bankárképzőben. Jó érzéssel tölt el, hogy egykori hallgatóim mosolyogva köszönnek az utcán és bizalommal fordulnak hozzám szakmai kérdéseikkel.

A CEFA képzésen az Alkalmazott statisztika és pénzügyi alapszámítások bevezető modul felelőse vagyok. Célom a hozam és a kockázat összefüggéseinek alapos bemutatása, az ehhez szükséges matematikai és statisztikai alapok átadása. A tananyagot valós példákon, esettanulmányokon keresztül mutatom be, testközelbe hozva és izgalmassá téve az elsőre száraznak tűnő matematikai-statisztikai alapokat.


 

Németh Krisztián

Nemzetközi Bankárképző Központ, oktató és tanácsadó

A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem makroelemző közgazdászként. Fő érdeklődési területeim a bankok és a gazdaságpolitika, valamint a kettő határán lévő makro pénzügyek. Ez a kettős érdeklődés tükröződik a szakmai életutamban is: a makro elemzéshez szükséges eszköztárat előbb a mesterképzésen sajátítottam el. Jelenleg pedig a Corvinus Egyetem PhD hallgatójaként kutatom a kelet-közép európai országok gazdaságpolitikájának koherenciáját. Mindezzel párhuzamosan 2016 óta dolgozom a Bankárképzőben banki kockázatkezelési szakértőként. Projektjeim során elsősorban hitelkockázat-kezelésre, illetve PD/LGD modellek fejlesztésére szakosodtam. A banki tanácsadás és az egyetemi kutatás mellett igazi flow élményt számomra az oktatás jelent. Arra törekszem, hogy kiaknázzam a kutatás, a tanácsadás és az oktatás közötti szinergiákat, és az általam tartott képzéseken minél naprakészebb és gyakorlatiasabb tudást adjak át.

 A Bankárképzőben én fejlesztem és oktatom a CEFA képzés Makrogazdaságtan modulját. Az elméleti tananyag feldolgozását hazai és nemzetközi esettanulmányok segítik. Az aktualitások – mint a Covid járvány makrogazdasági hatásai, a 2023. márciusi bankpánik, vagy a digitális jegybankpénz körüli vita – folyamatosan épülnek be a tananyagba.


 

Pintér András

MBH Bank, Befektetési vezető

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán és a dániai Copenhagen Business School-on folytatott tanulmányaimat követően 2004 óta foglalkozom befektetésekkel, ezen belül is elsősorban a részvénypiaccal. Mindig is különösen érdekelt a dolog emberi oldala, az, hogy miért döntünk úgy, ahogy.

A portfóliókezelés gyakorlati oldalát bemutatni kívánó előadásaimban így az általános pénzügyi áttekintés mellett szó lesz a befektetői pszichológiáról, a viselkedésünket befolyásoló érzelmekről, mesterséges intelligenciáról és a természetes emberi balgaságról. Meg persze minden másról, amit érdekesek tartok – és amit remélhetőleg más is annak találhat, aki szeretne ebben az irányban elmélyülni.

A tőkepiacokkal kapcsolatos meglátásaimat sokszor nem tudom magamban tartani, hobbi-bloggerként gondolataimat az Érték(t)trend oldalán olvashatjátok.


 

Märtel Réka

Abitas Partners, Szenior tanácsadó és ügyvezető

A Budapesti Corvinus Egyetem számvitel szakán végeztem 2003-ban. Több mint 20 éves tapasztalatot szereztem mind számviteli-pénzügyi vezetői pozíciókban illetve vállalkozóként, mind az oktatás területén. A tanítás számomra a szakmai fejlődésem kulcseleme. A hallgatóimmal folytatott beszélgetések, az általuk feltett kérdések inspirálnak, új nézőpontokat világítanak meg. Oktatóként a tapasztalati, gyakorlati tanulás elkötelezett híve vagyok. Az óráimon beszélgetni szeretek, valós problémcefákról ötletelni, együttgondolkodni a diákjaimmal.

A CEFA képzés számvitel- és beszámolóelemzés moduljában a számviteli elemzési alapismereteket tőzsdén jegyzett magyar vállalkozások nemzetközi számviteli sztenderdek (IFRS-ek) alapján elkészített beszámolóinak felhasználásával adom át a hallgatóknak, törekedve arra, hogy megmutassam a számvitelnek azt a roppantul izgalmas és kreatív arcát, amelyet csak kevesen ismernek: Egy komplex beszámoló elemzése és az alapján gyakorlati értékkel rendelkező következtetések megfogalmazása a bűnügyi regények nyomozásainak izgalmaival vetekszik a szakavatottak számára…


 

Szabó József

OTP Alapkezelő, Befektetési igazgató

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végeztem 1996-ban pénzügy szakirányon.
Az ÁKK és az MNB után a magánszektorba igazolva kötvényportfóliók kezelőjeként igyekszem értéket teremteni, emellett oktatóként számos kiváló egykori tanárom példájától inspirálódni.

A kötvénymatematikai készségeket elméleti és gyakorlati szempontból is kulcsfontosságúnak tartom, legyen szó akár elemzői, akár befektetői vagy értékesítői munkáról. Végigküzdöttem magamat az EFFAS/CEFA programon és CFA minősítést is szereztem, ezért is vélem úgy, leghatékonyabban a kíváncsiság ébrentartásával lehet tanulni – és tanítani.

A gyakorlatból színesített példákkal igyekszem izgalmassá tenni a tankönyvekben talán riasztóan absztraktnak és száraznak látszó fogalmakat, hogy a megértést és a későbbi felidézést is segítsem.


Büszkeségeink

A befektetési alapok portfóliómenedzserei között kiemelkedően sok CEFA-diplomás egykori hallgatónkat találjuk. Rendszeresen jelöltjei az év legrangosabb szakmai díjának, a Privátbankár.hu Klasszis kitüntetésnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy az év portfóliómenedzsereit, illetve 1-1 kategória győztesét is mi oktathattuk:

loncsak andras portre thLoncsák András

2004-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Az Év Portfóliómenedzsere 2020

Legjobb Abszolút hozamú Nem Származtatott Alapja 2020 (AEGON Alfa Alap R sorozat)

 

 czahesz-gabor_portre_th.jpg

Czachesz Gábor

1999-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Az Év Portfóliómenedzsere 2022

 

Szalma Csabaszalma csaba portre th

1999-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Legjobb Rövid Kötvény Alap 2020 (OTP Optima A sorozat)

Az Év Portfóliómenedzsere 2018

 

Pálfi Györgypalfi gyorgy aegon th

2009-ben szerezte meg a CEFA (EFFAS) befektetés-elemzői diplomát

Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2017

Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2018

 

 

 

A képek forrása https://konferencia.privatbankar.hu/ 

Kapcsolat

Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat:

  • Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben Dr. Pollák Zoltánt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Minden egyéb, általános információért Révay Rékát: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Információs vonal: +36 1 224 0742

 Regisztráció